Inställt p g a PANIK

Roman om psykisk ohälsa. Mikael blir sjukskriven från jobbet och isolerar sig från exflickvännen och arbetskamraterna. Sakta, sakta måste han hitta nya sätt att leva. 

NYHET – NU FINNS NYUTGÅVA MED NYTT OMSLAG, FÖRORD OCH SAMTALSSTÖD!

Abella & Kapten: Vilse i stormen

“Abella och Kapten: Vilse i stormen” är en barnbok som närmar sig svåra ämnen på ett lättsamt sätt. Abella och hennes pappa har flytt från ett krig. Abellas mamma finns inte längre. Måns känner igen sig. Ingen i skolan vågar prata med honom efter att hans pappa gått bort. Måns morfar berättar en fantastisk historia med apor, krokodiler och spöken. Men kanske berättar han också något om just ensamhet, sorg och vänskap?

Illustrerad av Linnea Anckers.
 

Allt vi inte pratar om

En bok om killar och män, skriven tillsammans med samhällsdebattören Ida Östensson. 

AMBIVALENS

Prosadikter från tjugoårsåldern, om psykisk ohälsa, olycklig kärlek och längtan. Illustrationer av bildkonstnären Marja Nyberg. 

Demokratimodellen

En handbok för organisationer och föreningar som vill starta demokratiseringsprocesser och förnyelse. Innehåller också intervjuer med profiler från civilsamhället. Skriven tillsammans med människorättsvetaren Mirella Pejcic. 

På samma gator

En bok om människor utan hem i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bilder av fotografen Magnus Liam Karlsson. 

Generation Y spelar teater

Roman om fyra ungdomar på jakt efter identitet och mening. Boken har inte längre distribution men du kan ladda ner inlagan här: 

/files/914942/generation-y-tryck-inlaga15dec2.pdf