Allt vi inte ser

Allt vi inte ser är en bok om det obetalda och osynliga arbetet som utförs varje dag, både i hemmet och på jobbet, och som påverkar oss mer än vi tror. Det är en bok om hur vi får syn på och bryter mönster och beteenden som skaver för att tillsammans bygga en mer jämställd och schysst vardag. Det handlar om allt från ekonomi, hem och barn till socialt ansvar och känsloarbete. Skriven tillsammans med jämställdhets- och jämlikhetsexperten Ida Östensson. 

 

Inställt p g a PANIK

Roman om psykisk ohälsa. Mikael blir sjukskriven från jobbet och isolerar sig från exflickvännen och arbetskamraterna. Sakta, sakta måste han hitta nya sätt att leva. 

NYHET – NU FINNS NYUTGÅVA MED NYTT OMSLAG, FÖRORD OCH SAMTALSSTÖD!

Abella & Kapten: Vilse i stormen

“Abella och Kapten: Vilse i stormen” är en barnbok som närmar sig svåra ämnen på ett lättsamt sätt. Abella och hennes pappa har flytt från ett krig. Abellas mamma finns inte längre. Måns känner igen sig. Ingen i skolan vågar prata med honom efter att hans pappa gått bort. Måns morfar berättar en fantastisk historia med apor, krokodiler och spöken. Men kanske berättar han också något om just ensamhet, sorg och vänskap?

Illustrerad av Linnea Anckers.
 

Allt vi inte pratar om

En bok om killar och män, skriven tillsammans med samhällsdebattören Ida Östensson. 

SLUTSÅLD, NYUTGÅVA KOMMER HÖST 2023.

AMBIVALENS

Prosadikter från tjugoårsåldern, om psykisk ohälsa, olycklig kärlek och längtan. Illustrationer av bildkonstnären Marja Nyberg. 

SLUTSÅLD, NYUTGÅVA KOMMER 2024.

Demokratimodellen

En handbok för organisationer och föreningar som vill starta demokratiseringsprocesser och förnyelse. Innehåller också intervjuer med profiler från civilsamhället. Skriven tillsammans med människorättsvetaren Mirella Pejcic. 

På samma gator

En bok om människor utan hem i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bilder av fotografen Magnus Liam Karlsson. 

Generation Y spelar teater

Roman om fyra ungdomar på jakt efter identitet och mening. Boken har inte längre distribution men du kan ladda ner inlagan här: 

/files/914942/generation-y-tryck-inlaga15dec2.pdf